Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Anëtari i KQZ-së i propozuar nga PBDNJ-ja, Jani Jani ka dhënë dorëheqjn ditën e stome pas dy dorëheqjeve të njëpasnjëshme të anëtarëve të propozuar nga opzita Denar Biba dhe Albana Shtylla. Në letrën e dorëheqjes drejtuar KQZ-së, për dijeni dhe të Kuvendit të Shqipërisë theksohet se “vendimi vjen në shenjë solidariteti me kolegët Muho, Biba e Shtylla”.

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *