Categories
Argëtim

Jo vetëm në ditën e Shën Valentinit

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Të gjithë ne jemi pak të çuditshëm. Jeta në vetvete është e çuditshme. E të gjithë ne gjejmë dikë, të çuditshëm si vetja, bashkohemi me të, në një çmenduri të përbashkët të quajtur-dashuri e vërtetë!

Ndiqni videon e mëposhtme, një thirrje e fuqishme dashurie dhe pamje prekëse.

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *