Ju kujtohet Ivet nga seriali Kloni, shikoni sa është plakur ajo sot

Aktorja braziliane, Vera Fischer u bë e njohur te publiku shqiptar me rolin e saj, Ivet në serialin Kloni.

E karakterizuar gjithmonë me elegancën e saj, ajo ka ditur që me talentin dhe sharmin të i bëjë për vete shumë adhurues anë e kënd botës.

Me kalimin e viteve edhe ajo ka ndryshuar. Iveti tashmë është thinjur dhe ka shtuar edhe shumë peshë… Duhet pranuar asaj i ka humbur shkëlqimi që dikur ka pasur.

Similar Posts