Kakavijë, kapet një familje, tenton të kalojë ilegalisht

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Policia greke ka ndaluar në kufi një familje shqiptare prej 8 personash, 5 prej të cilëve ishin fëmijë. Mësohet se kjo makinë kishte tentuar të kalonte ilegalisht kufirin. Mjeti drejtohej nga një shtetas shqiptar 55 vjeç. “Në makinë mësohet se ndodheshin 1 burrë, 2 gra dhe 5 fëmijë të moshës 2-8 vjeç. Policia greke e ka pikasur mjetin në Kallpaq, pranë Kakavijës. Mësohet se mjeti kishte kaluar nga kufiri i gjelbër, ndërsa në Janinë i priste një tjeter person. Ata kishin kaluar nga kufiri i gjelbër, ndërsa në Kallpaq i priste një shqiptar. Sipas policisë, familja nuk kishte dokumentet e duhura për të kaluar kufirin legalisht.

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *