Kate dhe princi Charles të vëmendshëm në hekurosje

Një princ dhe një dukeshë të vëmendshëm në procesin e hekurosjes. Princi Charles ka garuar për herë të parë me nusen e tij, Kate Middleton për një eveniment bamirësie. Të dy së bashku ata janë bërë pjesë e evenimentit të zhvilluar në Dulwich Picture Gallery, që merret me artin dhe fëmijët. Kate, Charles dhe bashkëshortja Camilla kanë hekurosur copa të veçanta me të cilat kanë realozuar vepra arti. Në ndihmë të tyre nuk kanë qenë ekspertë, por fëmijët e fonacionit të përkrahur nga princi Charles. Kate, në këtë evenimet ishte veshur me një fustan të stilistes Orla Kiley, ka bërë për vete fëmijët me thjeshtësinë dhe ëmbëlsinë e saj. Më pas familja mbretërore ka takuar të gjithë fëmijët, që janë pjesë e një programi për të rinjtë profesionistë në art dhe galeri. Ndërkohë që kanë marrë pjesë në një orë mësimi të fëmijëve të qendrës së edukimit dhe janë argëtuar duke krijuar krijime të ndryshme artistike, ku Kate ka prerë një zemër për ta vendosur pranë pikturës së realizuar.

Comments are closed.