Shopping Cart 0 items - $0.00 0
Shopping Cart 0 items - $0.00 0

Kate dhe William entuziastë në Lojrat Olimpike

Janë personazhet më të famshëm të Britanisë së Madhe, mes shumë njerëzve të thjeshtë.

Ndaj dhe media i ka kushtuar më tepër rëndësi qëndrimit dhe sjelljeve të tyre gjatë zhvillimit të Lojërave Olimpike.

Bëhet fjalë për princin William dhe bashkëshorten e tij, Kate, të cilët kanë festuar në stadium fitoren e skuadrës së vendit të tyre.

Pas rezultateve të larta të arritura nga tenisi Andy Murray, të gjithë britanikët pjesëmarrës në stadium kanë brohoritur dhe kanë festuar.

Pjesë e këtyre festimeve pa dyshim kanë qenë edhe Kate dhe William, të cilët kanë brohoritur së bashku me të pranishmit e tjerë, por edhe kanë përplasur duart.