Këngëtari i Linking Park kryen vetëvrasje duke varur veten (Video/Foto)

“TMZ” ka mësuar se këngëtari i Linkin Park, Chester Bennington ka kryer vetëvrasje.
Burime ligjvënëse deklarojnë se këngëtari ka varur veten në një rezidencë private në Palos Verdes Estate në Los Angelos.
Trupi i tij është gjetur këtë të enjte përpara orës 9 të mëngjesit.

Chester ishte martuar dy herë dhe kishte 6 fëmijë.

Mësohet se ai ishte prej vitesh i varur nga alkooli dhe droga.

Chester ishte shprehur më parë se do të kryente vetëvrasje dhe arsyeja mendohet të jetë abuzimi nga një burrë kur ai ishte i vogël.

Comments are closed.