Këngëtarja shqiptare: ‘Nuk do të martohesha kurrë me Notis Sfakianakis’

Në emisionin “Zonë e lirë”, Anxhela Peristeri ka folur mbi ardhjen e këngëtarit grek, Notis Sfakianakis në Shqipëri javën e kaluar. Ajo është shprehur se Notis i imponon prirjet e tij politike tek publiku dhe sipas saj, kjo nuk është një gjë e mirë.

Fakti që ai ka ato prirje politike është e vërtetë dhe Notis e ka imponuar mendimin e tij tek njerëzit dhe kjo nuk është gjë e mirë sepse kur publiku ka idhull dikë, ai ndikohet nga ai”, u shpreh ajo.
Mua nuk më intereson fare se çfarë thotë ai. I di qëndrimet e Notis sepse kam jetuar atje, ai këto qëndrime nuk i ka vetëm për shqiptarët, por edhe për bullgarët sepse është nacionalist. Mua nuk më shqetëson kjo gjë, është e drejta e tij që të jetë si të dojë, por unë nuk jam dakort me personin që është ai, jo me këngëtarin”, u shpreh Anxhela duke treguar qëndrimin e saj mbi temën aq të diskutuar rreth deklaratave të Notis Sfakianakis.

Anxhela Peristeri ka shprehur hapur ditën e sotme se nuk është dakort me faktin se Notis i imponon qëndrimet e tij politike tek publiku i tij.

Duhet të kemi kujdes ne që jemi të njohur në ekran të përcjellim mesazhe të qarta. Unë nuk kam përcjell asnjëherë ndonjë mesazh të shëmtuar. Ky është mendimi im”, u shpreh ajo, duke treguar se fansat e Notis e shikojnë atë si idhull dhe mund t’i besojnë qëndrimeve të tij nacionaliste.

Teksa ishin duke diskutuar për këngëtarin grek, Arian Çani e pyeti Anxhelën nëse ajo do të martohej me Notis, pasi ai nuk është shumë i vjetër në moshë. Anxhela ka kundërshtuar, pasi për të Notis është shumë i madh dhe ajo e shikon shumë moshën. “Unë jam 32 vjeçe, limiti im është që meshkujt të jeni deri në 40 vjeç”, tha ajo. Notis është 58 vjeç.

Comments are closed.