Komedia “Kur njihesh në internet”

Data e fillimit: 01/02/2014
Data e mbarimit: 17/02/2014
Orari: 19:00
Vendndodhja: Salla “Kadri Roshi” tek Teatrit Kombëtar
Premiera e komedisë angleze “Kur njihesh në internet” së fundmi vjen edhe në kryeqytet.

Premiera e komedisë angleze “Kur njihesh në internet” së fundmi vjen edhe në kryeqytet. Teatri Shëtitës do të shfaqë këtë komedi në sallën “Kadri Roshi” të Teatrit Kombëtar, në datat 1, 2, 6, 7, 8, 9, 13, 14, 15, 16 shkurt ora 19:00. Komedia “Kur njhesh në internet” e mjeshtrit anglez të farsës Ray Cooney vjen me regji të Kiço Londos pas një turneu në disa qytete të Shqipërisë. Ajo interpretohet nga një kastë aktorësh kryesisht të rinj nga mosha por tepër të talentuar si: Roland Saro, Visjan Ukcenaj, Ermira Hysaj, Esela Pysqyli, Ergys Cekrezi, Alesia Xhemalaj dhe aktori i njohur i ekranit Xhevahir Zeneli.

Shfaqja sjell kaosin që ndodh në jetën e një shoferi taksie, Xhon Smith, i cili është i martuar me dy gra njëkohësisht dhe zbulohet nga dy familjet e tij paralele. Kur fëmijët e tij adoleshentë (një vajzë nga një familje dhe një djalë nga familja tjetër) njihen në internet dhe bëhen gati të takohen me njëri-tjetrin, jeta e Xhonit kthehet në një makth të dyfishtë për të ruajtur sekretin e tij. Dy adoleshentët as që e kanë idenë për jetën e “guximshme”të babait të tyre.

Për më tepër telefononi: Tel.: +355 42 223 022.

Comments are closed.