Komisioni i Ligjeve miraton ndryshime në Kodin Civil

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Maxhoranca në Komisionin e Ligjeve miratoi e vetme ndryshimet në Kodin Civil dhe Kodin e Procedurës Civile, dy ligje këto që kërkojnë 84 vota. Socialistët shprehën në mbledhje gatishmërinë për të ndërhyrë në paketën e amendimeve të Ministrisë së Drejtësisë, por për shkak të kryesisë që do të vendoste për aleancën me LSI-në, u larguan nga komisioni.  Ky moment dhe aleanca e re PS- LSI, nuk kaluan pa ironi nga deputetët e djathtë të cilët vijuan të vetëm shqyrtimin e 2 kodeve. Ndryshimet parashikojnë ndër të tjera se gjykatat nuk do të lëshojnë më vendime për dëshmi trashëgimie, pasi ky tagër do t’u kalojë noterëve, duke reduktuar koston financiare dhe kohore.

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *