Kosovë, arrestohen dy persona

Policia e Kosovës ka arrestuar një shtetas të Shqipërisë dhe një tjetër, shtetas i Kosovës nën dyshimin për
trafikim me njerëz. Që të dy, me urdhër të prokurorit po mbahen në burg. Sipas njoftimit të Policisë, ata kishin abuzuar me një femër dhe e mbanin atë të burgosur.