Kosovë, hyn në fuqi ligji kundër duhanit

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga ka miratuar ligjin kundër tregtimit të cigareve në dyqane të ndryshme apo në rrugë. Ligji i miratuar para një jave në Kuvendin e Kosovës, hyn në fuqi nga sot dhe në vijim.

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *