Krijohet unaza e gjitha diamant. Fotoja e mahnitshme..

Krijohet e  para unazë 100% prej diamanti në botë. Unaza 150 karatëshe është  krijuar nga argjendarët zviceranë. Vlera e saj pritet të jetë 70.milionë dollarë.
Argjendaria  Shawish në Zvicër ka krijuar unazën e parë prej diamanti në botë.
Unaza është gdhendur e tëra nga një gur diamanti. Ndërsa shumica e unazave me diamantë  janë të përbëra nga dy pjesë, njëra me pjesë metali shumë të çmuar dhe pjesa tjetër një gur diamanti i cili montohet mbi metal, kjo është pjesë unike. “Styleite” shkruan se unaza 150 karatë konkurron denjësisht me disa unaza të tjera shumë të çmuara si unaza prej 18 karatësh që Beyonce mori për martesë nga i fejuari i saj  reperi Jay-Z dhe madje edhe me unazën e famshme prej 30-karatësh që ylli i kinematografisë Elizabeth Taylor mori nga bashkëshorti i saj Richard Burton. Unaza është krijuar nga presidenti Shawish dhe CEO MohamedShawesh duke përdorur lazer, së bashku me prerjen tradicionale të diamantit.Vlera e saj është 70 milionë dollarë.

 

Comments are closed.