Categories
Tech

Kufje magjike, muzikë sipas humorit dhe lexim mendimesh

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

girl-869213_640

Kufje që të lexojnë mendimet dhe të bëjnë që të dëgjosh këngën e duhur për gjendjen tënde shpirtërore. Nuk është fantashkencë, por një eksperiment i suksesshëm i kompanisë japoneze “Meurowear”, e cila prodhon kufjet “Mico”. Këto kufje të veçanta kanë një sensor të aftë për të paralajmëruar valët e trurit dhe për t’i dekriptuar. Aplikacioni i instaluar në kufjet e përdorura për iphone e merr këtë informacion dhe prodhon një listë muzikore, e cila përputhej me gjendjen tënde shpirtërore.

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *