Shtëpia

Letra murale, a duhet ta përdorim?

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Arti i të arreduarit të shtëpisë me letra murale është një ndër format më të vjetra që njeh arredimi vetë. Shumë nga ekspertët më të famshëm të interior design sugjerojnë se është një modë pa plakje dhe një trend që kurrë sdo të bie poshtë.

Çfarë dobie ka letra murale:

a. Soxhorno: dekorimi i një faqe muri ose dy me të i jep ngjyrat e duhura ambientit, duke shtuar këtu faktin se kombinimi i arredimit shtohet në mënyrë perfekte. Psh. Kur vendos një letër muri që ngjason me lulet e kolltuqeve ose me disa jastëkë në divane.

b. Dhoma e gjumit: shpeshherë, të shumtë janë ata që zgjedhin të vendosin letër murale në pjesën e murit ku qendron koka e krevatit të gjumit ose kur zgjidhet një letër moderne, por e miksuar me vintage për të gjithë dhomën.

c. Sallon: një ndër idetë me praktike e të vendosurit një letër murale në një sallon të shtëpisë suaj është kur në mur vendosni një pasqyrë dhe letra pas saj i jep dritë apo ngjyra.

d. Televizori: ekspertët mendojnë se letra murale me një televizor mbi të është ndër dekoret më të përdorura në një ambient ndenjeje, ku nuk sugjerohet të vendoset asnjë dekor tjetër.

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comment here