Tiranë

LINJA E PORCELANIT

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

LINJA QYTETËSE PER TRANSPORT UDHËTAR  PORCELANI

FREKUENCAT

nëntor – mars

prill- tetor

ditë pushimi dhe festa

ora

frekuenca

ora

frekuenca

ora

frekuenca:

5.30 –   6.00 Çdo 15 min 5.00 –   6.00 Çdo 10 min 5.00/5.30 – 6.00 Çdo 15 min
6.00 –   7.00 Çdo   8 min 6.00 –   7.00 Çdo   8 min 6.00 –   8.30 Çdo   7 min
7.00 –   8.30 Çdo   4 min 7.00 –   8.30 Çdo   4 min 8.30 – 19.00 Çdo   8 min
8.30 – 16.00 Çdo   6 min 8.30 -i 16.00 Çdo   6 min 19.00 – 20.00 Çdo 10 min
16.00 – 20.00 Çdo   8 min 16.00 – 20.00 Çdo   8 min 20.00 – 21.00 Çdo 15 min
20.00 – 21.00 Çdo 10 min 20.00 – 21.00 Çdo 10 min 21.00 – 22.00 Çdo 20 min
21.00 – 24.00 Çdo 20 min 21.00 -22.00 Çdo 15 min 22.00 – 24.00 Çdo 30 min
22.00 – 24.00 Çdo 20 min
Porcelan
Kliko mbi imazh për ta zmadhuar

..porcelan

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comment here