Tiranë

Linja ish-Uzina Dinamo

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
LINJA QYTETËSE PËR TRANSPORT UDHËTAR  SHARRË. Stacionet fundore janë : Niset në sheshin para ish “UZINA DINAMO E RE” . Arrin në kryqëzimin e Rrugës së Kavajës me Rrugen për në Sharrë

FREKUENCAT

Nëntor – Mars Prill- Tetor Në ditë pushimi dhe festa

ora

frekuenca

ora

frekuenca

ora

frekuenca:

5.30 –   6.00 Çdo 10 min 5.00 –   6.00 Çdo  8 min 5.00/5.30 – 6.00 Çdo 15 min
6.00 –   7.00 Çdo   8 min 6.00 –   7.00 Çdo  7 min 6.00 –  7.00 Çdo 10 min
7.00 –   8.30 Çdo   5 min 7.00 – 20.00 Çdo  5 min 7.00 – 19.00 Çdo   8 min
8.30 – 15.30 Çdo   6 min 20.00 – 22.00 Çdo  7 min 19.00 – 21.00 Çdo   6 min
15.30 – 16.30 Çdo   5 min 22.00 – 24.00 Çdo 10 min 21.00 – 23.00 Çdo 10 min
16.30 – 19.00 Çdo   6 min 21.00 – 24.00 Çdo 20 min
19.00 – 20.00 Çdo   5 min
20.00 – 22.00 Çdo   8 min
22.00 – 23.00 Çdo  10 min
Linja  ish “UZINA DINAMO
Kliko mbi imazh për ta zmadhuar

uzina_dinamo

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comment here