Linja Tirana e Re
Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

LINJA QYTETËSE PER TRANSPORT UDHËTAR  TIRANA E RE

FREKUENCAT

nëntor – mars

prill- tetor

ditë pushimi dhe festa

ora

frekuenca

ora

frekuenca

ora

frekuenca:

5.30 –   6.00

çdo – min

5.00 –   6.00

Çdo 10 min

5.00/5.30 – 6.00

çdo 10 min

6.00 – 19.00

çdo   – min

6.00 – 20.00

Çdo   4 min

6.00 –   7.00

çdo 6 min

19.00 – 20.00

çdo   – min

20.00 -i 22.00

Çdo   6 min

7.00 –   8.30

çdo 5 min

20.00 – 21.00

çdo – min

22.00 – 23.00

Çdo 10 min

8.30 – 19.00

çdo 6 min

21.00 – 22.00

çdo – min

23.00 -24.00

Çdo 25 min

19.00 – 20.00

çdo 5 min

22.00 – 23.00

çdo – min

20.00 – 21.00

çdo 6 min

21.00 – 22.00

çdo 8 min

22.00 – 24.00

çdo 10 min

Linja Tirana e Re
Kliko mbi imazh për ta zmadhuar

tirana_e_re

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *