Tiranë

Linja Tufina

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

LINJA QYTETËSE PER TRANSPORT UDHËTAR   TUFINA

FREKUENCAT

Nëntor – Mars Prill- Tetor Në ditë pushimi dhe festa

ora

frekuenca

ora

frekuenca

ora

frekuenca:

5.30 –   6.00 Çdo 10 min 5.00 –   6.00 Çdo 10 min 5.00/5.30 – 6.00 Çdo 15 min
6.00 –   7.00 Çdo   7 min 6.00 –   7.00 Çdo   6 min 6.00 –  7.00 Çdo 10 min
7.00 –   8.30 Çdo   6 min 7.00 –   8.30 Çdo   5 min 7.00 –  8.30 Çdo   7 min
8.30 – 15.30 Çdo   7 min 8.30 – 15.30 Çdo   6 min 8.30 – 19.00 Çdo   8 min
15.30 – 16.30 Çdo   5 min 15.30 – 16.30 Çdo   5 min 19.00 – 22.00 Çdo 10 min
16.30 – 19.00 Çdo   7 min 16.30 – 19.00 Çdo   7 min
19.00 – 20.00 Çdo   6 min 19.00 – 20.00 Çdo   6 min
20.00 – 21.00 Çdo 10 min 20.00 – 21.00 Çdo 10 min
21.00 – 22.00 Çdo 15 min 21.00 – 22.00 Çdo 15 min
Linja Tufine
Kliko mbi imazh për ta zmadhuar

tufine

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments (1)

  1. O Lali

    Mere ne core te duash llinjen e Tufines. Pervec menaxhimit te sakte te nje drejtuesi dispecer, te tjerat sjellin pakenaqesi te popullata perdoruese e kesaj linje. Mos prit proteste se do te thyejne njerin nga autobuzet pleher ne nje nga oraret e mengjesit. Padi linja eshte me automjete jashte standarti, nuk respektojne rregullat e oraret. Inspektoje e bindu. Kjo eshte linja e turizmit per ne qyteteterimin e vjeter BRAR, mendoj sot TIRANE. Shife mire historine e Tiranes, se une kam sherbyer per 8 vjet atje dhe e njoh mire. Respekte po e vlerson kete.

Comment here