Categories
Travel

Magjia e ishullit Spitsbergen, Norvegji

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

norvegji ishull

Për të gjithë adhuruesit e dëborës dhe tokave të virgjëra, larg urbanizimit, ju këshillojmë të vizitoni ishullin Spitsbergen në Norvegji. Ndodhet pikërisht në një nga Rrethet Polare të Arktikut.

Në fakt ky është një nga ishujt më të zbrazët dhe të pabanuar të rruzullit si dhe përbën tokën e fundit normalisht të vizitueshme, përpara se të mbërrini në Pol.

Një aventurë fantastike mes akujve ju pret. Vetëm një këshillë për të gjithë ata që dot kenë mundësinë e vizitimit të ishullit: Vishuni mirë pasi këtu është vërtetë shumë ftohtë dhe çdokush mund të sëmuret lehtësisht, për vdekje.

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *