Majko: Të hiqen kufijtë Shqipëri- Kosovë, mediat serbe: ‘Provokacija’

Mediat në Serbi e kanë quajtur provokim të radhës nga qeveria shqiptare thirrjen e fundit të Ministrit të Diasporës, Pandeli Majko për hapje të kufijëve me Kosovën.

Në mediat kryesore në Serbi nuk është pritur mirë thirrja e Majkos, i cili foli në emër të Kryeministrit Edi Rama.

E përditshmja serbe “Kurir” ka shkruar që në titull: “Provokimi i Tiranës, kufiri mes Shqipërisë dhe shtetit fantazëm do të hiqet”. Në brendësi të lajmit është vënë theksi se Ministri Majko është ish-Kryeministër i Shqipërisë gjatë bombardimeve të NATO-s në Serbi.

Similar Posts