Martesa e Ferragnez,kushtoi një milion euro.Por sa fitoi çifti nga kjo martesë?
Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Janë me të vërtetë shifra marramëndëse përsa i përket martesës  të Chaiara Ferragni dhe Fedez.

Në emisionin’ Mattino Cinque’ bënë dy llogari të vogla dhe doli
në pah që martesa më e ndjekur e vitit  u kushtoi çiftit një milion
euro, por që nxorri fitim gati  njëzet milion euro.

Kjo falë dhjetra reklamave dhe publikut mjaft të madh që ndoqi
eventin që u zhvillua me 1 shtator në Noto në provincen e Sirakuzës.

Të dy në fakt kanë rreth 21 milionë ndjekës së bashku dhe
transmetimet live në Instagram gjatë dasmës kapen maksimumin e 3.5
milone shikimeve ne momentin e premtimeve që u shqiptuan nga Fedez.

Në total  videot e postuara nga çifti më “social” në Itali, u panë nga më tepër se 15 milione persona.

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *