Maserati Ghibli

Për t’i realizuar planet ambicioze për rritjen e shitjes, Maserati do të prezantoj shumë modele të reja dhe gjithashtu do ta zgjeroj edhe rrjetin e saj të shitjes. Përveç që në janar ka prezantuar modelin Quattroporte, Maserati paralajmëron edhe modelin SUV Levante si dhe modelin e ri Sedan me emrin Ghibli.