Mbi 70 gra shqiptare dhe fëmijë të militantëve të ISIS-it burgosen në Mosul

Rreth 1050 fëmijë dhe 700 gra të luftëtarëve të huaj po mbahen nga autoritetet irakiane në një burg afër Mosulit.

Qeveria e Irakut është duke kontaktuar me qeveritë e huaja për t’i kthyer këto familje në vendet e tyre por nuk ka gjetur përkrahje.

Rreth 70 gra dhe fëmijë nga Kosova besohet se ende janë në zonat, të cilat më parë janë kontrolluar nga grupi militant Shteti Islamik./rel/

Similar Posts