Menopauza dhe dhembja e gjoksit

Kurdo që një grua ka dhembje gjoksi, mendja e saj automatikisht shkon në dyshimin tek gjërat më të këqija. Kurdo që një grua ka dhembje gjoksi, mendja e saj automatikisht shkon në dyshimin tek gjërat më të këqija. Në jetën tonë të përditshme kemi mësuar që, kur jemi duke përjetuar një dhembje që nuk është e qartë atëherë diçka nuk është në rregull me atë zonë në përgjithësi. Është pothuajse në natyrën njerëzore që të kërcejmë në konkluzione kur është fjala për dhembje. Normalisht, kur një grua po përjeton një dhembje gjoksi, atëherë kjo na qon vetëm një gjë në mendje, e cila quhet menopauzë…

Për më tepër lexoni gazetën Republika

Similar Posts