Mercedesi bën më sportive E Class-in

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Një aeroport privat në afërsi të Barcelonës ka shërbyer të provuar Mercedesin e ri E-Class me versionet benzinë 350 dhe 500, fuqia e së cilës është e dyta vetëm për nga efikasiteti. Brezi i fundit i Mercedes-it arrin në dyqanet italiane këtë javë. Ndjenja është se Mercedes-i është duke bërë përparim të jashtëzakonshëm në drejtim të teknologjive të komunikimit masiv dhe strategjive të tregut, për të marrë prapa tjetër çmim për markën. I fuqishëm, guximtar, një bombë për parakalim, madje edhe në ngjitjen e maleve përreth Barcelonën. Absolut në rehati dhe teknologjinë që ka brenda tij.

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comment here