Michelle Pfeiffer pro kirurgjisë estetike
Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Michelle Pfeiffer është pro kirurgjisë estetike. Në mënyrë të veçantë ajo është pro Botox-it. Objektivi? Të ndiheni mirë fizikisht dhe rezultatet të jenë sa më natyrale të mundshme dhe jo me ekzagjerime, të cilat më pas kthehen në makthe. Aktorja e madhe e Hollivudit, në moshën 53 vjeçare ka deklaruar për Elle se: “Nuk ka rëndësi nëse personat kanë zgjedhur t’i nënshtrohen kirurgjisë estetike apo të bëjnë ndërhyrje më të lehta. E rëndësishme është që ata të ndihen mirë kur të shikojnë veten e tyre në pasqyrë.

Për të ndërhyrja estetike duhet të përjetohet me qetësi dhe të kërkohen rezultate sa më afër natyrës së vërtetë.

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin