Moratti mendon për shkarkimin e Ranierit

Presidenti i Interit, Massimo Moratti, ka pohuar se ai ka menduar ta shkarkojë trajnerin Claudio Ranieri. Disfata e fundjavës nga Napoli ishte e pesta e njëpasnjëshme në të gjitha garat për Interin nën drejtimin e Ranierit, dhe mbase kulmi i durimit për Morattin. “Ne jemi duke menduar për gjërat. Do të shohim çfarë do të ndodhë. Po ashtu do të flas edhe me Ranierin pasi nuk kam biseduar me të ende dhe pastaj do të shohim çfarë do të bëjmë. Mendoj se ne mund të dalim nga kjo me Ranierin. Megjithatë, dua të kuptoj disponimin e tij dhe atë të lojtarëve. Kam biseduar me të më herët dhe më duket sikur skuadra po përmirësohet në aspektin psikologjik, por ndonjëherë kjo nuk mjafton”, ka thënë Moratti.

Similar Posts