Familja

Mosha ideale për tu bërë prindër?

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Sipas një studimi, mosha 35-vjeçare është idealja për t’u bërë prindër. Në këtë studim kanë marrë pjesë dy mijë persona, të cilëve iu është bërë e njëjta pyetje: Cila është mosha ideale që do të preferonit të bëheshit prindër, dhe pjesa më e madhe e tyre janë përgjigjur 35-vjeç.

Arsyet, sipas studiuesve janë të ndryshme, sepse kjo është periudha më e përshtatshme pasi ke arritur të krijosh jetën, ke blerë një shtëpi, ke gjetur parnterin e duhur, je në punë dhe mbërritja e një fëmije do të ishte ideale. Ndërsa sipas të intervistuarve kjo është mosha mesatare, në të cilën nuk ndjehesh as i ri as i vjetër por në kulmin e jetës. Është e vërtetë që fëmijët janë një kënaqëi e pafundme dhe pjesa më e madhe e njerëzve preferojnë të gëzojnë lidnjen e fëmijës së tyre të parë pasi të kenë rregulluar pothuajse disi jetën e tyre.

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin