Categories
Shtëpia

Ndrysho xhinsin e vjetër

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

shtoji cope tjeter

1. Shtoji copë tjetër. Psh mund të përdorësh një shall të vjetër që s’të duhet më.

zbardhi2. Zbardh xhinsin. Mund të përdorësh një ace, duke e hedhur në pjesë të ndryshme të xhinsit tuaj, më pas lageni me uje sipër xhinsin dhe lëreni për 10-15 min. Më pas, lajeni normalisht atë. Pas tharjes do të ketë nje efekt të tillë.

shtoji gura-pircina

3. Shto gura apo pirçina sipas dëshirës dhe kreativitetit tuaj.

gris-ngjyros

4. Gris dhe ngjyros. Grisi me ndihmën e një brisku në vendet që ti dëshiron xhinset tuaja dhe më pas, ngjyros me tush permanent fijet e grisura.

beji me pika

5. Bëji me pika. Për këtë mund të përdorësh perla të qepura, gura të ngjitur apo edhe pika me tush permanent.

Bëje vetë! iDituri.com

 

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

1 reply on “Ndrysho xhinsin e vjetër”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *