Categories
Lifestyle

Ngjyra më “in” e palltos për sezonin e dimrit, asnjë nga VIP-at nuk do t’i ndahet

Nëse do të mjaftohesh vetëm me një pallto të re këtë dimër, atëherë sigurou që të ketë ngjyrën më “in” të sezonit.

Nga “Guçi” te shfaqja e “Ganni”-t, vjeshtë/dimër 2018, pamë se palltoja që do të mbizotërojë këtë dimër ka ngjyrën bojëqielli të akullt.
Ndërkohë që ngjyrat klasike të tilla si e zeza dhe deveja gjithmonë do të kenë një vend të veçantë në zemrat tona, këtë vit nuk do të mund t’i rezistojmë joshjes së të kaltrës, për të ndriçuar veshjet tona të dimrit.

Kjo pallto që të kthen në vitet ’70, vjen në shumë versione modelesh si ato me jakë dyshe, me rrip në mes, me dopio kopsa, në formë pellushi etj. Për ta kuptuar se për çfarë e kemi fjalën, ju ftojmë të shihni modelet tona të preferuara për këtë sezon.