Me rastin e 28 nëntorit, ditës së flamurit, që nga orët e hershme të mëngjesit është vendosur flamuri kombëtar (paralel atij serb) në godinën e komunës së Preshevës.

Presheva, si Tirana, Vlora e Prishtina ngreh flamurin shqiptar për nder të 28 Nëntorit, shkruan Presheva Jonë.

Qindra te rinj kane dalë në sheshin Ilria, para komunës së Preshevës për ta kremtuar ditën e Flamurit 28 Nëntorit me flamurin e Skënderbeut. Ata festojnë, këndojnë dhe vallëzojnë me tupana e muzike shqiptare. /io/kosovapost.net/