Nisma e PS, Këshilli i Legjislacionit mblidhet në 6 shtator

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Konferenca e Kryetarëve të Grupeve Parlamentare ka vendosur që Këshilli i Legjislacionit të mblidhet në datën 6 shtator për të shqyrtuar nismën e PS-së për ndryshimet kushtetuese.

Pas diskutimeve, Konferenca e Kryetarëve miratoi me konsensus Programin e Punës për periudhën 2 shtator 2012-31 tetor 2012, si dhe Kalendarin Trejavor të Punimeve për periudhën 3 shtator 2012- 21 shtator 2012.

Konferenca miratoi edhe mbajtjen e seancës plenare në çelje të sesionit të ri parlamentar ditën e hënë, më 3 shtator, ora 11:00.

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin