Bota

Pagat nga 1,800 euro e lart, ja profesionet për të cilat Gjermania kërkon punëtorë

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Gjermania ka nevojë të theksuar për punëtorë. Qytetet që janë duke vuajtur më shumë mungesën e punëtorëve janë Berlini, Hamburgu dhe Mynihu.

Në këto vende pagat për shitësit nisin, që nga 1800 euro. Profesione të tjera, për të cilat ka nevojë për punëtorë janë shoferët e kamionëve, automekanikët. Në këto profesione ora paguhet nga 14 euro.

Gjithashtu edhe sektori i farmaceutikës ka nevojë për punëtorë. Të ardhurat vjetore për këto profesione shkojnë deri në 70 mijë euro.

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comment here