Panairi “Salla e vogël e librit”

Fakulteti i Filologjisë, Universiteti i Tiranës në bashkëpunim me Ambasadën Franceze prezanton:

“Salla e vogël e librit”

Fakulteti i Filologjisë së Universitetit të Tiranes dhe Shoqata e Botuesve Shqipatrë, në kuadër të ditës ndërkombëtare të librit dhe të të drejtave të autorit organizojnë më 23 prill, nga ora 9 – 14, në këtë Fakultet një Panair Libri.
Në program : konferenca, debate (prezantimi i Programit Culturethèque nê Shqipëri) dhe prezantime librash për publikun studentor (me prezantim te librave frankofonë).