Part-Time, fituesit për çdo degë

Cikli i parë i studimeve, kandidatët fitues për Fakultetin e Ekonomisë

Lista e plotë me emrat e fituesve për degën Biznes dhe Financë për vitin akademik 2012-2013. Afati i regjistrimit përfundimtar dhe dokumentet që duhet të dorëzohen pranë sekretarive mësimore

Shpallen fituesit e ciklit të parë të studimeve Part-Time për Fakultetin e Ekonomisë. Gazeta “Republika” publikon emrat e personave që kanë të drejtë të ndjekin studimet në distancë në degët përkatëse. 251 kuota janë përkatësisht për degën e Biznesit, nga të cilët 210 kuota janë për ata studentë që e kanë fakultet të parë dhe 41 për kandidatët që e kanë fakultet të dytë. Ndërkohë në degën e Financës janë përkatësisht 228 kuota studimi, nga të cilat 175 janë përcaktuar për ata studentë që e kanë fakultet të parë dhe 53 kuota për ata që e kanë fakultet të dytë…

Për më tepër lexoni gazetën Republika