Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

EKSKLUZIVE/ Flet Arben Pinari, drejtori i Shërbimit të Transportit Rrugor

Leja e drejtimit të mjeteve, masa të forta kundër drejtuesve të mjeteve që shkelin rregullat e qarkullimit. Siguracioni i TPL-së, në varësi të sanksioneve me gjoba

Shumë shpejt, pritet të vihet në zbatim projekti i hartuar nga ana e Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit, në bashkëpunim me Drejtorinë e Shërbimit të Transportit Rrugor për krijimin e portalit për patentën e shoferit. Ky portal do t’u japë mundësi të gjithë drejtuesve të mjeteve që të bëjnë aplikime online për të pajisur apo rinovuar lejen e drejtimit, në raste kur u ka humbur, vjedhur apo edhe për të aplikuar nga e para. “Ky projekt është i financuar nga Bashkimi Europian. Natyrisht, nga ana e nënkontraktorit është punuar së bashku me strukturat tona, në mënyrë të tillë që të kemi një aplikim, i cili është i koordinuar me programet tona kompjuterike që kemi dhe është i përditësuar me to. Deri tani kemi dy procese: një do të jetë aplikim i brendshëm dhe një aplikim i jashtëm…

Edlira MEMA

 Për më tepër lexoni gazetën Republika

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin