Për herë të dytë në Big Brother? Ish-banorja do ta provojë, por në Itali

Pavarësisht se nuk i shkoi gjithçka ashtu siç dëshironte dhe priste në fund dhe pas daljes nga shtëpia, Fjorentina Halili, në të vërtetë e shijoi qëndrimin në Big Brother 9. Jo vetëm për romancën me Olsin, por edhe për çdo lloj argëtimi që i ofroi shtëpia e madhe.

Megjithatë, diçka i ka mbetur peng, siç duket. Nëse do ishte edhe një herë në një shtëpi si ajo e Big Brother, me siguri diçka do ta kishte bërë ndryshe. Ose, të paktën, lojën ka dashur ta bëjë ndryshe.

Sot, ish-banorja e Big Brother ka postuar një foto në Instagramin e saj, e cila ka zgjuar dyshime. Formati i Big Brother në Itali, Grande Fratello, ka lajmëruar se ka nisur audicionet dhe pas këtij njoftimi, Fjorentina ka shkruar se edhe ajo do ta provojë për herë të dytë eksperiencën e Big Brother, por këtë herë në Itali.

Me shumë mundësi Fjorentina është duke ngacmuar fansat me këtë deklaratë, po të shohësh edhe emoji-t me të cilat ka shoqëruar statusin, por edhe sikur të tentonte vërtet, pse jo?

Similar Posts