Categories
Eventet e Fundit

PerFormaNca

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Monodrama PerFormaNca vjen në skenën e Teatrit Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” në datat 5 e 6 mars, ora 19:00.

Autori i kësaj monodrame është Odise Kote dhe do të interpretohet nga Marsias Lila nën regjinë e Edlira Bahollit. Skenografia është e Beqo Nanajt dhe kostumografia nga Klodiana Keco. PerFormaNca është drama e përditshme e njeriut shqiptar e jo vetëm.

Në themel të jetës, në udhëkryq të çdo individi në shekullin e XXI, ndonëse shekull digital e virtual, shtrohet pyetja : Ku është rruga ime ? Në pritje të një përgjigjegjeje, dyzimi, krejt natyrshëm takon rrugës dy kahje : Formën dhe Përmbajtjen. Performancën dhe Vlerën. Të gjitha këto ndërthuren në monodramën me theks të fortë social “Performanca”, monodramë që e vë qytetarin e kohës në bangën e akuzës për heshtjen, zvetënimin, pranimin e fatalitetit.

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *