Ditë më parë u bë e ditur se në Shtëpinë e Bardhë kanë filluar përgatitjet e dekorimeve për festat e fundvitit.

Ndërsa gjatë ditës së djeshme, Zonja e Parë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Melania Trump, ka njoftuar se e gjithë stolisja e Shtëpisë së Bardhë dhe dekorimi që shënon këto festa të fundvitit, tashmë ka mbaruar.

Veç tjerash për pamjet mahnitëse që po ngjajnë tashmë brenda Shtëpisë së Bardhë, dëshmon dhe një video të cilën e publikoi vet Zonja Trump.