Pijedashësja Rihanna

Rihanna është këshilluar nga mjekët të heqë dorë nga konsumi i alkoolit, por duket se ylli i muzikës botërore e ka të vështirë ta ndjekë këtë këshillë. Ditën e premte, pas koncertit në Atlantic City, 25-vjeçarja postoi në Twitter disa foto me një shishe vere në dorë pas kuintave. Dukej se Rihanna ishte aq e etur për të festuar një koncert të suksesshëm, saqë në foton tjetër shishja është pothuajse e boshatisur. Këngëtarja ngaBarbadosnuk është kursyer kurrë me fotot në rrjetet sociale dhe gjithashtu nuk është shqetësuar nëse lë ose jo përshtypje të keqe.