Art dhe KultureShowbiz

Piktura e Britney Spears u shit për 10.000 dollarë

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Llogaria në Instagram e Britney Spears, është tejet interesante dhe asnjëherë nuk e dini se çfarë do të sjellë.

Ndonjë foto e lezetshme e fëmijëve, video nga koncertet fantastike të saj apo edhe pikturat e saj.

Në një nga postimet e saj e shohim këngëtaren duke punuar në një pikturë nga vaji, përderisa në afërsi të saj janë një set brushash e ngjyra.

E pikërisht kjo pikturë është shitur për dhjetë mijë dollarë.

Pronari i saj i ri është Robin Leach, i cili ofroi këtë çmim në ankandin “Vegas Cares”, ku edhe e kishte dhuruar Britney punimin e saj.

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comment here