Pranverë 2013, ja disa stile të thjeshta flokësh

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

E thjeshtë dhe e habitshme në të njëjtën mënyrë, këto janë dy mënyrat që mund të përshkruajnë stilin flokëve për stinën e Pranverës 2013. “Harper’s Baazar”, referuar parukerit Guido, shpjegon disa nga modelet e flokëve që shkojnë më shumë në këtë stinë. “Duhet të jetë shumë shik, por edhe stil, dhe ky llok është tipik njujorkez, amerikan dhe i kombinueshëm me veshje të kësaj stine.

Ndaj cilat janë modelet, flokë të drejtë që krijon ndjenjën e pastërtisë, siguri që përfundojnë me ndonjë bisht mbi qafë ose poshte qafës. Por edhe flokë të derdhur, me gërsheta, flokë të mbledhur në modelin e balerinave, nyje dyfishe ose njëshe ndër to, modele që kërkojnë llak, shall në flokë. Një koleksion me këto fotogaleri tregon stilin e flokëve për Pranverë 2013.

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *