Produktet ushqimore, abuzime me peshat

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

EKSKLUZIVE/ Reagon Shoqata e Konsumatorit Shqiptar:

Prodhuesit dhe tregtarët, mashtrime me peshat e ushqimeve. Ankohen qytetarët: Hile me bukën dhe shumë produkte të tjera

Tregtarët, në të shumtën e rasteve, abuzojnë me peshat e produktet ushqimore, të cilat janë të mangëta. Lidhur me këtë çështje ka reaguar Shoqata e Konsumatorit Shqiptarë, sipas të cilës vihen re shumë abuzime nga ana e vetë prodhuesve dhe shitëse. “Sikur të mos mjaftonte rritja e çmimeve dhe boshatisja e xhepave të konsumatorit, së fundmi është shtuar së tepërmi dhe fenomeni i vjedhjes në peshë të produkteve ushqimore të paketuara”. Kështu shprehet Islam Cani, kreu i Shoqatës së Konsumatorit Shqiptar…

Edlira MEMA

Për më tepër lexoni gazetën Republika
Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin