Protestë topless në kullën Eifel

Këtë herë kanë protestuar përpara kullësEifelnë Francë. Janë vajzat e lëvizjes Femmen të cilat kanë protestuar në mënyrën e tyre të veëantë kundër dhunës së grave në vendet arabe. Lëvizja ka nisur në Ukrainë dhe më pas ëhtë spostuar në shumë qytete evropiane. Vajzat e kësaj lëvizjeje protestojnë duke u zhveshur topless. Këtë herë protesta e tyre u mbajt në këmbët e kullës Eifel.

Comments are closed.