Pse këmishët e meshkujve e kanë këtë detaj

Gjithmonë e më pak i përhapur, por gjithsesi ky detaj vijon të jetë i pranishëm.

E keni pyetur ndonjëherë veten, se si ka mundësi që kamishat e meshkujve kanë një lloj unaze të qepur në pjesën e shpatullave?

Arsyeja duket se ka të bëjë me prakticitetin dhe kryesisht kjo lloj “unaze” qepej në kamishat e punëtorëve, të cilët mund të kishin nevojë që ti hiqnin dhe varnin, pa i dëmtuar.

Ky detaj në këmishë u përhap gjerësisht ndër vite, por kryesisht për ato “casual”.

Ndonëse në ditët e sotme ky detaj në këmishë duket shumë pak i përdorur në raport me të kaluarën, madje është hequr për arsye estetike, shkruan noa.al.

Por “locker loop” siç njihet ky detaj në kuzhinë, vijon ende të qepet, në nder të një stili klasik. /a.y/noa.al

Comments are closed.