Qindra shkodranë dhe përfaqësues të klerit i bashkohen marshit kundër krimit dhe drogës
Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Qindra qytetarët shkodranë dhe përfaqësues të klerit në Shqipëri, i
janë bashkuar marshimit të organizuar nga të rinjtë në qytetin e
Shkodrës.

Ky marshim u organizua pas ngjarjeve të fundit kriminale në Shkodër,
por dhe ndaj gjithë situatës së keqe që ka kapur Shqipërinë, ku krimi
dhe droga kanë ‘pushtuar’ vendin.

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *