Reali pendohet për Kaka? Mourinho e aktivizon në fushë

 Duket se Kaka nuk është dhe aq i padëshiruar nga Reali…ka zhvillime të mëdha për brazilianin. Çudia është se Reali tani ndoshta nuk do që ta lëshojë brazilianin. Milani ka synime të qarta tashmë për të rikthyer Kaka në Itali dhe po negocion seriozisht dhe shumë fuqishëm. Por duket se Reali nuk është tani kaq i gatshëm për ta lëshuar Kaka. Dhe jo vetëm kaq, por edhe Mourinho, me rastin e “Eusebio Cup” në Lisbonë e ka aktivizuar Kakanë në lojë. Sipas gazetës spanjolle Marca, negociatat janë të vështira dhe mëdyshja e Realit është e çuditshme.

Lexoni edhe: