Richard Gere: Ja pse në moshën 45 vjeçare dashuron më fortë

Është mirë të njohësh disa lidhje përpara sesa të ndjesh se kë do në të vërtetë. Ajo do të jetë historia më e rëndësishme e jetës tënde-thotë Richard Gere në intervistën e tij të fundit të lëshuar për “Grazia”.  nel numero in edicola. «Është një gjë e cila nuk mund të ndodhë në moshën 15, 20 por as edhe në moshën 30 vjeçare shpjegon aktori 62 vjeçar që aktualisht është i martuar me aktoren Carey Lowell – 45 vjeç është mosha e duhur për dashurinë e vërtetë , jo një minutë më parë kësaj moshe , por as edhe shumë më vonë. Ndjenja e fortë kërkon mençuri dhe kohë. Kur jemi të rinj ne ecim shumë shpejt. Mosha të tregon vlerat e mrekullueshme të maturisë”.

Comments are closed.