Rregullat janë bërë për t’u thyer, Balotelli parkon në vendin e gabuar

Mario Balotelli ka parkuar makinën e tij në një zonë ku ishte i ndaluar parkimi, e kjo gjë dukej qartazi në tabelën përkrah makinës së kuqe të tij. Këtë veprim, futbollisti e ka bërë në momentin që ka shoqëruar të dashurën Raffaella Fico, gjatë një dreke në një restorant ku gatuhet ushqim italian. Futbollisti ka parkuar makinën e tij të kuqe Ferrari në një zonë ku nuk lejohej parkimi, ndërkohë që e dashura e tij Raffaella Fico, ka zbritur nga makina dhe është drejtuar për tek restorani me kuzinë italiane.  Çifti dukej i gëzuar në tavolinën e tyre gjatë drekës.

Comments are closed.